Gasflessen voor jachthavens & -werven

Net zoals op de camping of in de tuin, biedt een gasfles op de boot de mogelijkheid om te koken of barbecueën. Daarnaast wordt er vaak een gasfles gebruikt voor de verwarming of de koelkast. Bij Gascentrum Noord-Nederland vinden jachthavens en –werven een breed assortiment aan gasflessen in verschillende maten: van klein tot groot. Wij zijn een verkooppunt van onder meer Benegas Light, Campingaz, DIN-gasflessen en Benegas Comfort Steel.

Verschillende formaten

Veelgebruikte toepassingen van een gasfles op de boot zijn het koelen van de koelkast of verwarmen van de kachel. Toch is het voor eigenaren van een jacht, speedboot of zeilboot soms lastig om een geschikte gasfles te vinden. Er spelen veel factoren een rol: de grootte van de gasfles, maar ook de gasslangaansluiting speelt op de boot een grotere rol dan bijvoorbeeld op de camping of bij ander recreatief gebruik. Jachthavens en -werven beschikken over de kennis om daarover te informeren.

Een groot assortiment aan gasflessen is voor jachthavens en -werven daarom een must. Bij Gascentrum Noord-Nederland leveren we de propaangasflessen voor op de boot in verschillende vormen en maten. Zo hebben wij in ons assortiment gasflessen van het merk Campingaz, maar bieden we ook DIN-gasflessen  aan van 2,5 kilo en 5 kilo. Op deze manier hebben wij voor iedere boot een geschikte propaangasfles in ons assortiment.

DIN-gasflessen

Zonder twijfel de bekendste gasfles

DIN

Antargaz 10,5kg

De gasfles voor uiteenlopende toepassingen

18 kg | Antargaz Gasfles

Campingaz

Een ideale gastank voor outdoor activiteiten

33 kg | Antargaz Gasfles

Benegas Light

De lichtgewicht, groene gasfles van Nederland

DIN

Benegas Comfort Steel

De no-nonsense gasfles voor gebruik op de boot

18 kg | Antargaz Gasfles

Gasflessen in eigendom

De lichtgewicht gasfles die u voordelig kunt laten bijvullen

33 kg | Antargaz Gasfles

Dagelijkse levering

Gascentrum Noord-Nederland levert propaangasflessen en heftruckflessen in Noord- en Midden-Nederland. Van gasflessen voor bouw & industrie tot lichtgewicht propaangasflessen voor groenvoorziening en jachthavens & - werven, voor elke toepassing vindt u bij ons een passende propaangasfles.

Gascentrum Noord-Nederland levert verschillende soorten en maten propaangasflessen. Wij kunnen u dagelijks op locatie beleveren. Afhalen is uiteraard ook mogelijk bij Gascentrum Noord Nederland, Stationsweg 92 te Grou. Daarnaast heeft Gascentrum Noord-Nederland de beschikking over een eigen vulstation. U kunt bij ons tijdens openingstijden zonder afspraak uw eigen gasfles laten afvullen.