Verbazend veelzijdig. Verrassend inzetbaar.

Westfalen is sinds 1923 uitgegroeid tot een Europees gericht marktspeler voor industriële gassen.

Westfalen Gassen Nederland BV

Over Westfalen Gassen Nederland BV

Westfalen is sinds 1923 uitgegroeid tot een Europees gericht marktspeler voor industriële gassen. Het aanbod bevat honderden industriële gassen en gasmengsels, levensmiddelengassen en koudemiddelen.

Van het perfecte gasmengsel tot het op de individuele eisen afgestemde verzorgingsconcept: bij Westfalen bent u aan het juiste adres. Samen staan we graag dichtbij onze klanten en kunnen u voorzien van een passend advies. De ingenieurs, technici, analisten en medewerkers in de binnen- en buitendienst ontwikkelen met kennis, kunde en perfectie exact de juiste, innovatieve oplossing voor klanten. Daarmee verschaft Westfalen haar klanten een grote voorsprong op hun concurrentie.

Service- en Installatietechniek: altijd passend verpakt

Een gascilinder of 300 bar cilinder, een bundel of een stationaire tank, een mobiel systeem of een complete Onsite productie: de Westfalen-concepten zorgen ervoor dat de door u bestelde gassen altijd en overal in de passende verpakking worden bezorgd. Dat ziet er niet alleen goed uit, het garandeert ook maximale efficiëntie en veiligheid van installaties.

De ingenieurs en technici ontwikkelen een concept dat speciaal op uw wensen is afgestemd. De basis hiervoor zijn de eigenschappen van het betreffende gas, de toepassing, de te verwachten verbruikshoeveelheden en de algemene omstandigheden op de plaats van gebruik.

Daarnaast behoren planning, ontwerp, bouw, keuring en onderhoud van de industriële gasinstallaties tot het dienstenpakket.

Meer weten of direct bestellen?

Wilt u meer weten over de samenwerking met Westfalen Gassen of direct bestellen? Neem dan contact op met Gascentrum Noord Nederland via 0566 625 800.

Westfalen Gassen. Verbazend veelzijdig. Verrassend inzetbaar.

Vorkheftrucks

Ruilsysteem voor gasflessen van vorkheftrucks

De industriële sector maakt voor laad- en transportsystemen, zoals heftrucks, vaak gebruik van propaan als motorbrandstof.

De uitstoot van schadelijke stoffen bij de toepassing van propaangas is gering en daarom bij intern gebruik geschikter dan andere motorbrandstoffen.

Gascentrum Noord Nederland is uw leverancier van zowel lichtgewicht kunststof als RVS heftrucktanks.

Gasflessen voor vorkheftrucks