Gasflessen voor Bouw & Industrie

Gasflessen voor industrieel gebruik bestelt u bij Gascentrum Noord-Nederland. Wij hebben een breed assortiment aan propaangasflessen voor de bouw & industrie. Denk aan gastanks voor vorkheftrucks en verschillende formaten gasflessen van Antargaz. Zo kunnen wij ieder bedrijf in de industriële sector en bouwbranche van dienst zijn.

Van dakdekkers tot constructiebedrijven

Propaanflessen worden veel in de bouw en industrie gebruikt. Denk aan toepassingen als dakdekken, het verwarmen van een schafkeet en werkruimte of het autogeen snijden van staal. Vaak toegepast is de 10,5 kg Antargaz gasfles. Dit betreft een robuuste stalen gasfles met een grote inhoud.

Gascentrum Noord-Nederland kan voor elke toepassing de juiste propaanfles leveren en is uw leverancier van propaanflessen en lichtgewicht heftrucktanks. De heftrucktanks van Gascentrum Noord Nederland herkent u aan de gele kap op de fles.

Bouw

Heftruckgasflessen

De lichtgewicht heftruckgasfles

Propaan Heftrucktank

Antargaz

De gasfles voor uiteenlopende toepassingen

18 kg | Antargaz Gasfles

Dagelijkse levering

Gascentrum Noord-Nederland levert propaangasflessen en heftruckflessen in Noord- en Midden-Nederland. Van gasflessen voor bouw & industrie tot lichtgewicht propaangasflessen voor groenvoorziening en jachthavens & - werven, voor elke toepassing vindt u bij ons een passende propaangasfles.

Gascentrum Noord-Nederland levert verschillende soorten en maten propaangasflessen. Wij kunnen u dagelijks op locatie beleveren. Afhalen is uiteraard ook mogelijk bij Gascentrum Noord Nederland, Stationsweg 92 te Grou. Daarnaast heeft Gascentrum Noord-Nederland de beschikking over een eigen vulstation. U kunt bij ons tijdens openingstijden zonder afspraak uw eigen gasfles laten afvullen.