Gasflessen voor recreatie & camping

Gascentrum Noord-Nederland is uw leverancier als het gaat om gasflessen voor recreatie, camping & chaletparken. In ons assortiment vindt u onder meer propaangasflessen in verschillende maten van de merken Antargaz, Campingaz en Benegas. Ook DIN-gasflessen zijn bij ons te bestellen. Ideaal voor gebruik voor op de camping of in de tuin.

Breed assortiment

Aanpassen naar de oorspronkelijke zin: Gasflessen zijn een veelzijdige, betrouwbare manier van koelen en verwarmen op campings en bungalowparken. Denk aan koken op gas of het verwarmen van de campingkachel. Een gasfles wordt door velen inmiddels niet voor niets gezien als onderdeel van het meubilair van de tent, caravan, bungalow of camper. Maar ook liefhebbers van de buitenkeuken en gasbarbecue hechten steeds meer waarde aan dé perfecte gasfles.

Voor campings, buitenwinkels en groothandels wordt het daarom steeds belangrijker om een uitgebreid assortiment gasflessen aan te bieden: van lichtgewicht gasflessen voor de kampeerder (zoals Benegas Comfort Steel) tot de populaire DIN-gasflessen voor universeel gebruik. Maar ook de alombekende gasflessen van Campingaz zijn populair bij vakantiegangers. Bij Gascentrum Noord-Nederland vindt u al deze gasflessen onder één dak.

Recreatie

DIN-gasflessen

Zonder twijfel de bekendste gasfles

DIN

Antargaz

De gasfles voor uiteenlopende toepassingen

18 kg | Antargaz Gasfles

Campingaz

Een ideale gastank voor outdoor activiteiten

33 kg | Antargaz Gasfles

Benegas Light

De lichtgewicht, groene gasfles van Nederland

DIN

Benegas Comfort Steel

De no-nonsense gasfles voor gebruik op de boot

18 kg | Antargaz Gasfles

Gasflessen in eigendom

De lichtgewicht gasfles die u voordelig kunt laten bijvullen

33 kg | Antargaz Gasfles

Dagelijkse levering

Gascentrum Noord-Nederland levert propaangasflessen en heftruckflessen in Noord- en Midden-Nederland. Van gasflessen voor bouw & industrie tot lichtgewicht propaangasflessen voor groenvoorziening en jachthavens & - werven, voor elke toepassing vindt u bij ons een passende propaangasfles.

Gascentrum Noord-Nederland levert verschillende soorten en maten propaangasflessen. Wij kunnen u dagelijks op locatie beleveren. Afhalen is uiteraard ook mogelijk bij Gascentrum Noord Nederland, Stationsweg 92 te Grou. Daarnaast heeft Gascentrum Noord-Nederland de beschikking over een eigen vulstation. U kunt bij ons tijdens openingstijden zonder afspraak uw eigen gasfles laten afvullen.