Propaan vulstation

Gascentrum Noord Nederland uw leverancier van gasflessen in vele soorten en maten voor allerlei doeleinden.

Wij vullen uw propaanfles in ons eigen vulstation

Gascentrum Noord Nederland beschikt over een eigen vulstation voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Hierdoor is het mogelijk om eigendom gasflessen en -cilinders snel af te laten vullen.

Gascentrum Noord Nederland | Gasvulstation

Gasvulstation

Ons gasvulstation is ingericht voor uitsluitend bijvullen van propaangas. Het grote voordeel van propaangas is dat u tijdens de winterperiode geen bevriezingsproblemen krijgt met uw gas. Daarnaast komt bij de verbranding van propaangas in vergelijking met L.P.G. minder vocht vrij wat een positieve invloed heeft op de levensduur van uw gasapparatuur.

(Bij)vullen van gasflessen

Voor het vullen of bijvullen van uw gasflessen kunt u tijdens openingstijden zonder afspraak langs komen. Binnen enkele minuten wordt uw gasfles door één van onze medewerkers afgevuld.

Voordelen

  • Behoud van eigen gasfles
  • Geen productverlies; u betaalt alleen het bijgevulde gas
DIN-Gasvulstation

Vorkheftrucks

Ruilsysteem voor gasflessen van vorkheftrucks

De industriële sector maakt voor laad- en transportsystemen, zoals heftrucks, vaak gebruik van propaan als motorbrandstof.

De uitstoot van schadelijke stoffen bij de toepassing van propaangas is gering en daarom bij intern gebruik geschikter dan andere motorbrandstoffen.

Gascentrum Noord Nederland is uw leverancier van zowel lichtgewicht kunststof als RVS heftrucktanks.

Gasflessen voor vorkheftrucks