Uw propaangasleverancier voor iedere toepassing

Gascentrum Noord Nederland uw leverancier van gasflessen in vele soorten en maten voor allerlei doeleinden.

Voor iedere toepassing de juiste gasfles

Gascentrum Noord Nederland is onderdeel van BOL | van Staveren en levert propaanflessen en heftruckflessen in Noord- en Midden-Nederland. Met eigen vrachtwagens kunnen wij u dagelijks op locatie beleveren. Afhalen is uiteraard ook mogelijk in Grou.

Gascentrum Noord Nederland kan aan de meest uiteenlopende energiebehoeften voldoen, voor industriële toepassingen of recreatief gebruik en levert propaan middels o.a. gasflessen in vele soorten en maten.

Met onze eigen vrachtwagen bezorgen wij uw gasflessen

Veiligheid

Gascentrum Noord Nederland voldoet aan de Europese richtlijn BRZO. Concreet gezegd voegt BRZO de wet- en regelgeving samen op het gebied van externe veiligheid, arbeidsveiligheid en rampbestrijding. Het doel van het BRZO is het voorkomen en beheersen van zware ongevallen met gevaarlijke stoffen. De richtlijn verplicht BRZO bedrijven om de juiste veiligheidsmaatregelen te treffen en consequent op te volgen.

Onze medewerkers zijn zich bewust van de risico’s en gevaren van de cilinders die zij vervoeren en zijn getraind in een veilige omgang met gascilinders en het hanteren van noodprocedures. Kortom, we streven naar de hoogste mate van veiligheid voor onze werknemers en klanten!

Service en kwaliteit

Gascentrum Noord Nederland biedt u de mogelijkheid om uw energiebeheer zo efficiënt mogelijk in te richten. De teruggenomen industriële gascilinders worden bijvoorbeeld elektronisch gecontroleerd zodat uw voorraad actueel en waarheidsgetrouw staat geregistreerd. We streven naar een betrouwbare en continue beschikbaarheid van gassen en bieden de mogelijkheid om snel in te springen op onvoorziene wijzigingen in uw energiebehoefte. Een consistente, hoge kwaliteit van gassenleveringen staat hierbij centraal.

Opslag van gasflessen

GNN is dealer van Gasflesopslag.nl. Hiermee heeft GNN een zeer ruime ervaring met gasflessen en gasflesgebruikers. De gezamenlijke kennis heeft ertoe geleid dat wij de beste keuzes kunnen maken ten aanzien van materiaal, veiligheid, afmeting en gebruiksgemak.

Door de bekendheid met zowel alle conventionele als nieuwe soorten gasflessen, als ook met gemiddelde voorraadaantallen bij veel gasgebruikende bedrijven, is een concept ontstaan waarin een compleet, functioneel en betaalbaar assortiment gasflesopslagen wordt aangeboden.

Gascentrum Noord Nederland is dealer van Gasflesopslag.nl

Zonder afspraak, tijdens openingstijden