Een ideaal maatje voor outdoor activiteiten

Gascentrum Noord Nederland uw leverancier van Campingaz gasflessen in vele soorten en maten voor allerlei doeleinden.

Campingaz

Campingaz 901

Campingaz 901
Inhoud:
400 g butaan
Afmeting (zonder kap):
11 x 15 cm
Gewicht:
1,4 kg

Campingaz 904

Campingaz 904
Inhoud:
1,8 kg butaan
Afmeting (zonder kap):
20 x 14,5 cm
Gewicht:
4,81 kg

Campingaz 907

Campingaz 907
Inhoud:
2,75 kg butaan
Afmeting (zonder kap):
20,3 x 23,5 cm
Gewicht:
6,46 kg

Een ideaal maatje voor outdoor activiteiten

De blauwe stalen gasflessen zijn klein en daardoor licht van gewicht. De flessen zijn daarom bijvoorbeeld zeer geschikt voor tentkampeerders. U koopt de gasfles en betaalt bij het omruilen enkel de vulling.

Levert u de Campingaz-gasfles in omdat hij niet meer gebruikt wordt, dan krijgt u dus geen statiegeld terug. Het grote pluspunt van de Campingaz fles is dat deze op veel plaatsen in Europa ingewisseld kan worden.

Campingaz CV470 Plus

Campingaz CV470 Plus

De Campingaz CV 470 Plus is een ventielcartouche en kan dankzij het zelfsluitende ventiel worden losgekoppeld en opnieuw worden aangesloten. Ook als hij niet leeg is.

Mengsel van butaan en propaan (80/20).

Inhoud:
450 gram

Campingaz CV300 Plus

Campingaz CV300 Plus

De Campingaz CV 300 is een compact gasblikje met een EasyClic aansluiting. Hierdoor is het kinderlijk eenvoudig om het blikje te bevestigen aan een brander, lamp of gasstel.

Mengsel van butaan en propaan (80/20).

Inhoud:
240 gram

Campingaz CP 250

Campingaz CP250

De Campingaz CP 250 is een ventielcartouche en kan dankzij het zelfsluitende ventiel worden losgekoppeld en opnieuw worden aangesloten. Ook als hij niet leeg is.

Speciaal geschikt voor de Campingaz Camp Bistro serie.

Butaan (100%)

Inhoud:
220 gram

Campingaz C206 GLS

Campingaz C206 GLS

Doorboorbare patronen die aan een apparaat zijn aangesloten, kunnen niet worden losgekoppeld en kunnen dus langer of intensiever worden gebruikt. Het zijn onze voordeligste patronen en ze zijn vrijwel overal verkrijgbaar.

Het C206 GLS-patroon heeft echter een nieuw geïntegreerd systeem dat de gastoevoer beperkt: het Gas Lock System, dat aan de nieuwe Europese norm EN 417:2012 voldoet. Het systeem zorgt ervoor dat er nauwelijks gas ontsnapt als het patroon per ongeluk losraakt, zodat geen steekvlammen kunnen ontstaan.

Mengsel van butaan en propaangas

Inhoud:
190 gram

Zonder afspraak, tijdens openingstijden

Dagelijkse levering

Gascentrum Noord-Nederland levert propaangasflessen en heftruckflessen in Noord- en Midden-Nederland. Van gasflessen voor bouw & industrie tot lichtgewicht propaangasflessen voor groenvoorziening en jachthavens & - werven, voor elke toepassing vindt u bij ons een passende propaangasfles.

 

Gascentrum Noord-Nederland levert verschillende soorten en maten propaangasflessen. Wij kunnen u dagelijks op locatie beleveren. Afhalen is uiteraard ook mogelijk. Dit kan op onze locatie in Grou of bij Van Staveren in Emmeloord. Daarnaast heeft Gascentrum Noord-Nederland de beschikking over een eigen vulstation. U kunt bij ons tijdens openingstijden zonder afspraak uw eigen kunststof gasfles voor op de boot laten afvullen.