De bekendste en meest populaire gasfles

Gascentrum Noord Nederland uw leverancier van gasflessen in vele soorten en maten voor allerlei doeleinden.

2,5 kg DIN fles

Aansluiting:
Buitendraad 21,7 mm links
Type gas:
Propaan
Inhoud:
2,5 kg propaan
Materiaal:
Staal
Drukregelaar:
Met moer, 30 of 50 mbar

5 kg DIN fles

Aansluiting:
Buitendraad 21,7 mm links
Type gas:
Propaan
Inhoud:
5 kg propaan
Materiaal:
Staal
Drukregelaar:
Met moer, 30 of 50 mbar

DIN gasflessen

De “DIN” gasfles is zonder twijfel de bekendste en meest populaire gasfles voor recreatief gebruik. De vulling is, vergeleken met andere gasflessen, veel voordeliger!! U kunt de DIN gasfles laten vullen bij het gasvulstation van Gascentrum Noord Nederland.

Bij aanschaf is de gasfles 10 jaar goedgekeurd, er kunnen te allen tijde extra herkeurjaren worden bijgekocht om de goedkeuring te verlengen. Tegen bijbetaling wordt uw gasfles dan geruild tegen een jonger exemplaar. Zolang de gasfles is goedgekeurd betaald u alleen de vulling.

De DIN gasfles is verkrijgbaar in een 2,5 kg en 5 kg.

Zonder afspraak, tijdens openingstijden

Dagelijkse levering

Gascentrum Noord-Nederland levert propaangasflessen en heftruckflessen in Noord- en Midden-Nederland. Van gasflessen voor bouw & industrie tot lichtgewicht propaangasflessen voor groenvoorziening en jachthavens & - werven, voor elke toepassing vindt u bij ons een passende propaangasfles.

 

Gascentrum Noord-Nederland levert verschillende soorten en maten propaangasflessen. Wij kunnen u dagelijks op locatie beleveren. Afhalen is uiteraard ook mogelijk. Dit kan op onze locatie in Grou of bij BOL | van Staveren in Dronten. Daarnaast heeft Gascentrum Noord-Nederland de beschikking over een eigen vulstation. U kunt bij ons tijdens openingstijden zonder afspraak uw eigen kunststof gasfles voor op de boot laten afvullen.