Verwarmen met propaan in de koude wintermaanden

Je woning en/of chalet verwarmen met propaan

Propaangas is het betaalbare alternatief voor regulier gas. Voor het verwarmen van je huis of chalet, het vorstvrij houden van de schuur of het verwarmen van de garage is propaangas een goede oplossing. Propaangas is een flexibele, betrouwbare en kostenbesparende optie. Overweeg propaan verwarming als een duurzame keuze

Vorstvrij houden en verwarmen van bijgebouwen

Met propaan kies je voor een betrouwbare en veilige oplossing voor het vorstvrij houden van de schuur, garage of andere ruimtes. En dat voorkomt dat leidingen bevriezen en beschadigen. Propaan verwarming als vorstbeveiliger is een flexibele oplossing voor de koude periode.

Verwarm de schuur met propaan

Een goed verwarmde schuur of werkplaats biedt niet alleen comfort, maar beschermt ook gereedschappen en machines tegen de schadelijke effecten van kou en vocht. Verwarming op propaangas zorgt net als regulier gas voor een constante, regelbare warmte die ideaal is voor zowel opslag als voor werken in de schuur. Propaangas verwarming biedt een effectieve en schone oplossing die veilig is in gebruik. Dit maakt het verwarmen met propaangas een duurzamere keuze boven een diesel kachel.

Contactformulier

Wil je een gasfles laten afvullen, kopen of wil je meer weten over verwarmen op propaangas? Neem contact met ons op via onderstaand formulier of bel met ons op 0566 – 625 800.

Verwarmen met propaan

De combinatie warmtepomp en propaan

Het verwarmen van je huis met propaangas is een prima alternatief voor regulier gas. Veel woningen worden uitgerust met een warmtepomp. Wanneer de buitentemperatuur te laag wordt en de warmtepomp niet efficiënt kan werken, schakelt het systeem automatisch over op propaan. Ook je huidige cv-ketel kan werken met propaangas.

Propaangas voor (Terras) Heaters

Maak je winteravond warm en gezellig door middel van een gasheater op propaangas. Door de draagbaarheid en gemak van propaangas is dit ideaal voor de terrasheater.

Voordelen van verwarmen op propaan:

Betrouwbaar en flexibel

Propaanflessen bieden een betrouwbare energiebron op plekken zonder elektriciteit of gasaansluiting of tijdens stroomuitval.

Goede prestaties bij lage temperaturen

Propaangas behoudt altijd zijn verwarmingscapaciteit, zelfs bij lage temperaturen.

Snelle verwarming

Propaangas kan snel warmte leveren, wat handig is op plekken waar snelle temperatuurveranderingen gewenst zijn.

Economische zekerheid

Door te kiezen voor propaangasflessen weet u precies wat dit u gaat kosten voor bijvoorbeeld de rest van de winter. In tijden van schommelende hoge gasprijzen biedt dit een financiële zekerheid. We adviseren u graag over de hoeveelheid propaan die u naar verwachting nodig zal hebben.

Hoge energie-efficiëntie

Propaangas heeft een hoge energiedichtheid, wat betekent dat het veel warmte kan produceren met een relatief kleine hoeveelheid brandstof. Dit maakt propaangas een efficiënte keuze voor verwarming.

Gebruiksvriendelijkheid

Het aansluiten en gebruik van propaanflessen is eenvoudig en vereist geen complexe installaties. Dit maakt het gebruik toegankelijk voor iedereen.

Gemakkelijke en veilige opslag

Door hun compacte formaat kunnen propaanflessen gemakkelijk worden opgeslagen, zelfs in beperkte ruimtes zoals garages, schuurtjes, campers of caravans.

Milieuvriendelijker alternatief

Propaangas verbrandt schoner dan veel andere fossiele brandstoffen, dit maakt propaangas een milieuvriendelijk alternatief.

Refill en exchange

Bij Gascentrum Noord Nederland is het mogelijk DIN gasflessen af te vullen. Daarnaast kunt u bij ons gasflessen van merken zoals Campinggaz, Benegas, en Antargaz inleveren of omruilen.

Lange houdbaarheid

Propaangas verloopt niet en propaanflessen hebben geen houdbaarheidsdatum. Heeft u momenteel geen propaangas nodig? Dan kunt u de flessen eenvoudig opslaan tot wanneer u deze wel weer nodig heeft.

DIN-gasflessen

Zonder twijfel de bekendste gasfles

DIN

Antargaz

De gasfles voor uiteenlopende toepassingen

18 kg | Antargaz Gasfles

Gasflessen in eigendom

De lichtgewicht gasfles die u voordelig kunt laten bijvullen

33 kg | Antargaz Gasfles