shutterstock_1033888771.jpg

Recreatie

Recreatieparken

In een recreatiepark is de infrastructuur gebaseerd op propaan, een efficiënt middel om alle bewoners van een park te voorzien van energie/warmte. Toiletten en wasgelegenheden kunnen ook van energie en warmte worden voorzien dmv propaan. U als recreatie exploitant kunt de gebruikte liters doorbelasten om zo de investering in de propaaninfrastructuur te verrekenen. Het comfort van de permanente beschikbaarheid van propaan zal door uw parkbewoners als een luxe worden gezien. Bewoners zullen zo langer en vaker van de woning gebruik maken. Een extra goede reden om voor propaan te kiezen. 

De infrastructuur zal via een centrale propaantank worden gevoed. Propaan is compatibel met alle verwarmingsinstallaties en dus een ideale manier om ruimten te verwarmen waar geen alternatieven beschikbaar zijn.

Horeca

Koken met propaan heeft niet alleen de voorkeur van veel chef-koks maar is soms ook noodzakelijk. Cateraars hebben vaak geen andere mogelijkheden. Voor de mobiele horeca hebben we diverse flexibele oplossingen met propaangas in flessen of cilinders.

De toepassing van gasflessen zien we ook terug bij het buiten recreëren, zoals de gasbarbecue. In de horeca worden gasflessen ook toegepast bij terrasverwarmers om zo de gezellige avonden buiten te verlengen.