Gasflessen voor horeca & catering

Cateraars en slagers kunnen niet zonder een propaangasfles. Het is een essentieel onderdeel van een gasbarbecue. Maar ook horecabedrijven met een groot terras hebben baat bij propaangasflessen. Gascentrum Noord-Nederland is uw leverancier als het gaat om gasflessen voor horeca & catering. Bij ons vindt u gasflessen in verschillende maten van de merken Antargaz en Benegas. Ook is het mogelijk uw gasfles in eigendom voordelig te laten afvullen bij Gascentrum Noord-Nederland.

Van terrasverwarming tot gasbarbecue

Gebruiksvriendelijk, energiebesparend en efficiënt. Het zijn de drie belangrijkste redenen waarom bedrijven in de horeca- en cateringbranche kiezen voor propaangas. Sommige professionele koks zweren zelfs bij gas voor de grill! Maar niet alleen in de keuken is de propaangasfles geliefd. Gas wordt in de horecasector ook veelvuldig gebruikt om het terras te verwarmen door middel van terrasheaters. De veelzijdigheid van propaangas is dus enorm.

Denk aan de bekende 10,5 kg Antargaz gasfles, de groene DIN flessen, of de Benegas Light.

Gascentrum Noord-Nederland heeft een breed assortiment aan gasflessen voor horeca & catering. Denk aan de bekende 10,5 kg Antargaz gasfles, de groene DIN flessen of de Benegas Light. Voor elke toepassing de juiste gasfles, dat is ons motto.

Horeca

Antargaz 10,5kg

De gasfles voor uiteenlopende toepassingen

18 kg | Antargaz Gasfles

DIN-gasflessen 2,5kg en 5kg

Zonder twijfel de bekendste gasfles

DIN

Benegas Light

De lichtgewicht, groene gasfles van Nederland

33 kg | Antargaz Gasfles

Gasflessen in eigendom

De lichtgewicht gasfles die u voordelig kunt laten bijvullen

33 kg | Antargaz Gasfles

Dagelijkse levering

Gascentrum Noord-Nederland levert propaangasflessen en heftruckflessen in Noord- en Midden-Nederland. Van gasflessen voor bouw & industrie tot lichtgewicht propaangasflessen voor groenvoorziening en jachthavens & - werven, voor elke toepassing vindt u bij ons een passende propaangasfles.

Gascentrum Noord-Nederland levert verschillende soorten en maten propaangasflessen. Wij kunnen u dagelijks op locatie beleveren. Afhalen is uiteraard ook mogelijk bij Gascentrum Noord Nederland, Stationsweg 92 te Grou. Daarnaast heeft Gascentrum Noord-Nederland de beschikking over een eigen vulstation. U kunt bij ons tijdens openingstijden zonder afspraak uw eigen gasfles laten afvullen.