Gasflessen voor vorkheftrucks

Gasflessen voor industrieel gebruik en Lichtgewicht heftrucktanks bestelt u bij Gascentrum. Wij hebben een breed assortiment aan propaangasflessen voor de bouw & industrie. Denk aan gastanks voor vorkheftrucks en verschillende formaten gasflessen van Antargaz. Zo kunnen wij ieder bedrijf in de industriële sector en bouwbranche van dienst zijn.

Gastanks voor vorkheftrucks

Heftrucks maken vaak gebruik van propaan als motorbrandstof. De uitstoot van schadelijke stoffen is bij propaangas gering en daarom is gas bij intern gebruik geschikter dan andere motorbrandstoffen. Gascentrum Noord-Nederland is uw leverancier van zowel lichtgewicht kunststof gastanks voor vorkheftrucks als RVS heftrucktanks. De heftrucktanks van Gascentrum Noord-Nederland herkent u aan de gele kleur.

Naast gastanks voor heftrucks, kunt u bij Gascentrum Noord-Nederland ook terecht voor het bestellen van Antargaz gasflessen. De gasflessen van Antargaz zijn onder meer te gebruiken voor installateurs of dakdekkers. Ook voor het verwarmen van de gasheater in de bouwkeet is deze gasfles een geschikte oplossing.

Heftruckgasflessen

De lichtgewicht heftruckgasfles

Propaan Heftrucktank

Eigen gasvulstation

Gascentrum Noord-Nederland en levert propaangasflessen en heftruckflessen in Noord- en Midden-Nederland. Van gasflessen voor bouw & industrie tot lichtgewicht propaangasflessen voor groenvoorziening en jachthavens & – werven, voor elke toepassing vindt u bij ons een passende propaangasfles.

 

Gascentrum Noord-Nederland levert verschillende soorten en maten propaangasflessen. Wij kunnen u dagelijks op locatie beleveren. Afhalen is uiteraard ook mogelijk. Dit kan op onze locatie in Grou of bij BOL | van Staveren in Dronten. Daarnaast heeft Gascentrum Noord-Nederland de beschikking over een eigen vulstation. U kunt bij ons tijdens openingstijden zonder afspraak uw eigen kunststof gasfles voor op de boot laten afvullen.