Een uitgebreid assortiment Benegas gasflessen

Gascentrum Noord Nederland uw leverancier van de Benegas Comfort Steel gasflessen in vele soorten en maten voor allerlei doeleinden.

Benegas | Comfort Steel

Comfort Steel 6 kg

Propaan DIN-aansluiting

Benegas Comfort Steel | 6 kg
Aansluiting:
Standaard DIN
Afmetingen:
H 48,8 cm / ⌀ 24,6 cm
Inhoud in liter:
6 kg propaan
Materiaal:
Light Steel

Comfort Steel 9,5 kg

Propaan DIN-aansluiting

Benegas Comfort Steel | 9,5 kg
Aansluiting:
Standaard DIN
Afmetingen:
H 55 cm / ⌀ 30 cm
Inhoud:
9,5kg kg propaan
Materiaal:
Light Steel

Een uitgebreid assortiment

De Benegas Comfort Steel (voorheen ‘EasyBlue’) is gemaakt van lichtgewicht staal waardoor ze bijna net zo licht is als de kunststof gasfles. De comfortabele kunststof handgreep maakt de fles makkelijk te dragen. Een ideale no-nonsense gasfles voor gebruik op de camping, tuin of boot.

Vorkheftrucks

Ruilsysteem voor gasflessen van vorkheftrucks

De industriële sector maakt voor laad- en transportsystemen, zoals heftrucks, vaak gebruik van propaan als motorbrandstof.

De uitstoot van schadelijke stoffen bij de toepassing van propaangas is gering en daarom bij intern gebruik geschikter dan andere motorbrandstoffen.

Gascentrum Noord Nederland is uw leverancier van zowel lichtgewicht kunststof als RVS heftrucktanks.

Gasflessen voor vorkheftrucks

Dagelijkse levering

Gascentrum Noord-Nederland levert propaangasflessen en heftruckflessen in Noord- en Midden-Nederland. Van gasflessen voor bouw & industrie tot lichtgewicht propaangasflessen voor groenvoorziening en jachthavens & - werven, voor elke toepassing vindt u bij ons een passende propaangasfles.

 

Gascentrum Noord-Nederland levert verschillende soorten en maten propaangasflessen. Wij kunnen u dagelijks op locatie beleveren. Afhalen is uiteraard ook mogelijk. Dit kan op onze locatie in Grou of bij Van Staveren in Emmeloord. Daarnaast heeft Gascentrum Noord-Nederland de beschikking over een eigen vulstation. U kunt bij ons tijdens openingstijden zonder afspraak uw eigen kunststof gasfles voor op de boot laten afvullen.