De lichtgewicht 10kg kunststof propaan gasfles

Deze gasflessen zijn eigendom van Gascentrum Noord Nederland en kunnen door Gascentrum Noord Nederland voordelig afgevuld worden. 

Kunststof gasfles 10kg

Benegas Light 5kg
  • Lichtgewicht
  • Roest niet
  • Duurzaam
  • Doorzichtig
  • Veiliger
Aansluiting:
buitendraad 21,7 mm links
Type gas:
Propaan
Inhoud:
10kg
Drukregelaar:
met moer, 30 of 50 mbar

De lichtgewicht 10kg kunststof propaan gasfles

De 10kg propaan gasfles van kunststof biedt een handige en veilige oplossing voor verschillende toepassingen. Van kamperen tot barbecuen op de boot of voor gebruik in de horeca. Met hun lichtgewicht ontwerp zijn deze gasflessen eenvoudig te hanteren en te transporteren. Ze wegen maar liefst 50% minder dan traditionele gasflessen. Bovendien is de kunststof fles transparant, waardoor de inhoud van de fles goed af te lezen is.

De gasflessen zijn eigendom van Gascentrum Noord Nederland, waardoor de gasflessen voordelig afgevuld kunnen worden in ons eigen vulstation. 

Dagelijkse levering

Gascentrum Noord-Nederland levert propaangasflessen en heftruckflessen in Noord- en Midden-Nederland. Van gasflessen voor bouw & industrie tot lichtgewicht propaangasflessen voor groenvoorziening en jachthavens & - werven, voor elke toepassing vindt u bij ons een passende propaangasfles.

 

Gascentrum Noord-Nederland levert verschillende soorten en maten propaangasflessen. Wij kunnen u dagelijks op locatie beleveren. Afhalen is uiteraard ook mogelijk. Dit kan op onze locatie in Grou of bij BOL | van Staveren in Dronten. Daarnaast heeft Gascentrum Noord-Nederland de beschikking over een eigen vulstation. U kunt bij ons tijdens openingstijden zonder afspraak uw eigen kunststof gasfles voor op de boot laten afvullen.